Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
  Zoek

  Deurbeslag

  Hier vindt u alles op het gebied van deurbeslag. Van Engeland BV probeert u op dit gebied een zo breed mogelijk assortiment aan te bieden. Mocht er toch een artikel ontbreken, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen voor een vakkundig advies en/of bestelling tegen een scherpe prijs. U kunt ons bereiken via info@Vanengeland.info of telefonisch op 0413-272689. Wij leveren in heel Nederland, uiteraard met professionele service en garantievoorwaarden.
  Toon als Tabel Lijst
  Sorteren op
  Tonen per pagina

  Dictator HLS catch 50mm

  Vóór 16.30 besteld = volgende werkdag geleverd

  1197766
  Op voorraad

  Vraag een account aan of log in om prijzen te kunnen zien.

  HLS-catch temperatuurpal, de oplossing om het kromtrekken van branddeuren te voorkomen en zodoende het gevaar van branddoorslag te vermijden.

  De HLS-catch bestaat uit een staal verzinkte behuizing waarin een pen en veer zit opgesloten die wordt tegengehouden door een vaste stof. Als de behuizing middels de frontplaat tot ca. 65 graden is verhit (omgevingstemperatuur is dan al >500 graden),

  Dan zal de vaste stof gaan smelten en zal de veer de pen uit de behuizing drukken. De pen zal in tegenoverliggende sluitplaatje lopen en hiermee zal de branddeur zijn vergrendeld en wordt zodoende kromtrekken van deur voorkomen.

  Voor advies m.b.t. aantal HLS-catches en de plaatsing hiervan, zie de HLS-catch productpagina's. De HLS-catch is door Efectis getest en goedgekeurd.