Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
  Zoek
  RSS

  Blog

  0 Timmerfabrieken

  Eén van onze specialisme is het leveren van producten en diensten voor de timmerindustrie en timmerfabrieken. Enkele en dubbele deuren, draaivalramen en hefschuifbeslag kunnen door ons worden voorzien van beslag wat aan alle hoogwaardige eisen voldoet die door de verwerker wordt gesteld. Ons assortiment onderscheidt zich vooral op het gebied van gebruiksgemak en snelheid van verwerking. Zo zijn we hoofddealer van het merk kwaliteitsmerk MACO, voor draaikiep en hefschuifbeslag en dorpels. Onze voorraad is hoog en we leveren zeer snel, ook op maat.

  We leveren hang- en sluitwerk van bekende het bekende merk HMB, voor multipoints en meerpuntsluitingen. Maar ook andere merken van hang- en sluitwerk zijn bij ons vanuit voorraad leverbaar.

  U kunt bij ons terecht voor kaders van het merk Deventer, ook deze kunnen we voor u op maat maken/lassen. 

  Via onze website kunt u als klant van van Engeland bestanden downloaden voor softwarepakketen zoals Matrix en Groeneveld. Just in time leveringen, leveringen op maat in combinatie met onze afdelingen Duco ventilatieroosters en projecten in deuren, zorgen  dat u bij ons aan het juiste adres bent.

   

  0 Ventilatietechniek

   

  Of het nu gaat om basisventilatie, intensieve ventilatie, geluidsbeheersing of klimaatbeheersing. Van Engeland biedt op natuurlijke en energiezuinige wijze een functionele en esthetische oplossing. 

  Sinds januari 2023 is van Engeland overgenomen door de Jong & Roos BV (onderdeel van BMN). De ong & Roos BV is hoofddealer van Duco ventilatieroosters. Door onze grote voorraad en leveringen op maat, zijn we in staat onze klanten snel te bedienen. Ons deskundig personeel kunt u inlichten over  de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. 

  Bij Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende ('ZR') ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met of zonder voorverwarming.

  Onze projectenafdeling kunt u inschakelen voor het voorlichten, begeleiden en ontzorgen voor projecten waar ventilatieoorsters én/óf zonwering in verwerkt wordt.
  Hierbij is het ook mogelijk dat we voor u de montage verzorgen.

   

  0 TOTAALCONCEPT INMETEN- EN AFHANGEN VAN DEUREN
  Van Engeland is sinds januari 2023 overgenomen door de BMN groep. Door deze overname kan van Engeland diensten en service aanbieden welke onder de vlag van BMN vallen. Hieronder vallen onder andere het beheren en bedrukken van kleding, sluitsystemen uitwerken, keuren van machines, ventilatieroosters en zonwering. Ook kan van Engeland nu een uniek concept aanbieden voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en afhangen van binnendeuren al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk. Hierbij zijn we een totaalleverancier, die u veel werk uit handen neemt, de informatiestromen eenvoudiger maakt en de faalkosten beperkt. Het concept is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten.
  0 TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN
  Wanneer u gaat bouwen of renoveren zijn wij met onze specialisten uw perfecte partner op het gebied van toegangscontrole en elektronische sluitsystemen, Wij zijn continu bezig met vooruitstrevende technieken, waarbij uw wensen centraal staan. Praktische oplossingen op maat, met gebruiksvriendelijkheid voorop.
  0 WERKEN MET S@LES IN DE BOUW
  Wist u dat ongeveer 10% van de totale omzet in de bouwsector verloren gaat aan onnodige (faal)kosten? Bouwbedrijven steken nog steeds veel tijd en geld in het herstellen van opgetreden fouten, terwijl juist veel tijd en geld gestoken zou moeten worden in het voorkomen van fouten en de daarbij behorende kostenbesparing.
  0 KETENINTEGRATIE
  Veel ondernemingen kijken naar de huidige bouwsituatie en ondervinden dat ze van allerlei kanten onder druk worden gezet. De totale aanbestedingen zijn minder, investeringen worden uitgesteld of gespreid en ook branchevreemde partijen schuiven ineens aan. Ondanks de voorspelde groei lijkt de taart kleiner en de hoeveelheid geïnteresseerden groter. Daarbij staan de marges en de winst onder grote druk.
  Blog archief