Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
  Zoek

  Nieuwe website en webshop voor Van Engeland

  donderdag 29 december 2022

  Vanaf vandaag heeft van Engeland een nieuwe website en webshop. Op de website kunt u informatie vinden over ons bedrijf. Ook kunt u gebruik maken van onze webshop en de vele mogelijkheden.

  Het aanmaken van een account in onze webshop heeft vele voordelen: u kunt sneller winkelen, blijft op de hoogte van de status van uw bestelling, en kunt de status van voorgaande bestellingen volgen.

  Heeft u nog geen webshop account?

  Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden als nieuwe klant. Klik hiervoor rechtsboven op 'Mijn account' en vervolgens op 'Aanmelden als nieuwe klant'. Vul de gevraagde informatie in en klik op ' Registreer'.

  Uw aanvraag wordt vervolgens door ons beoordeeld en, indien volledig en juist, verwerkt. Hierna ontvangt u een e-mail met uw logingegevens waarna u kunt inloggen.

  De mogelijkheden in het kort:

  • * Bestellingen - voor het inzien van openstaande orders, backorders, facturen, offertes en leveringen.
  • Hotlist - artikelen die vaak besteld worden kunnen eenvoudig aan een hotlist worden toegevoegd. Vanuit deze hotlist kan men deze artikelen dan snel bestellen. Meerdere hotlists zijn aan te maken.
  • Downloads - voor het downloaden van artikelbestanden in de formaten Groeneveld en Branchemodel (S@les in de bouw), eventueel per productgroep.
  • Offertes - voor het raadplegen van offertes.
  • Facturen - voor het inzien en downloaden van facturen.
  • Artikelimport/Prijscontrole - voor het importeren van uw artikelbestanden om snel te kunnen bestellen.

   

  Plaats uw commentaar