Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
  Zoek

  Timmerfabrieken

  Eén van onze specialisme is het leveren van producten en diensten voor de timmerindustrie en timmerfabrieken. Enkele en dubbele deuren, draaivalramen en hefschuifbeslag kunnen door ons worden voorzien van beslag wat aan alle hoogwaardige eisen voldoet die door de verwerker wordt gesteld. Ons assortiment onderscheidt zich vooral op het gebied van gebruiksgemak en snelheid van verwerking. Zo zijn we hoofddealer van het merk kwaliteitsmerk MACO, voor draaikiep en hefschuifbeslag en dorpels. Onze voorraad is hoog en we leveren zeer snel, ook op maat.

  We leveren hang- en sluitwerk van bekende het bekende merk HMB, voor multipoints en meerpuntsluitingen. Maar ook andere merken van hang- en sluitwerk zijn bij ons vanuit voorraad leverbaar.

  U kunt bij ons terecht voor kaders van het merk Deventer, ook deze kunnen we voor u op maat maken/lassen. 

  Via onze website kunt u als klant van van Engeland bestanden downloaden voor softwarepakketen zoals Matrix en Groeneveld. Just in time leveringen, leveringen op maat in combinatie met onze afdelingen Duco ventilatieroosters en projecten in deuren, zorgen  dat u bij ons aan het juiste adres bent.

   

  Plaats uw commentaar
  Blog archief