Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
  Zoek

  TOTAALCONCEPT INMETEN- EN AFHANGEN VAN DEUREN

    

  Van Engeland is sinds januari 2023 overgenomen door de BMN groep. Door deze overname kan van Engeland diensten en service aanbieden welke onder de vlag van BMN vallen. Hieronder vallen onder andere het beheren en bedrukken van kleding, sluitsystemen uitwerken, keuren van machines, ventilatieroosters en zonwering. Ook kan van Engeland nu een uniek concept aanbieden voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en afhangen van binnendeuren al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk. Hierbij zijn we een totaalleverancier, die u veel werk uit handen neemt, de informatiestromen eenvoudiger maakt en de faalkosten beperkt. Het concept is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten.

  Wij leveren HPL-deuren, lakdeuren, fineer en gegronde deuren. De deuren voldoen aan de hoogste eisen van veiligheid en zijn brand-, geluid- en inbraakwerend. De brandwerende deuren vallen onder de normering NEN6069 of NEN-EN1634-1. Uiteraard kunnen wij deze deuren tegen uitermate scherpe prijzen aanbieden.

  Het hele traject, vanaf het uitwerken van bestekken en tekeningen tot en met het plaatsen van de deuren, wordt door ons verzorgd. Het inmeten, monteren en afhangen wordt gedaan door ervaren vakmensen. Wij hebben eigen, zeer ervaren afhangploegen. Zo heeft u één aanspreekpunt voor een perfecte projectbegeleiding en bent u zeker van een snelle en vakkundige montage. ook kunt u online en digitaal meekijken via het software programma Fieldwire. Zo bent en blijft u tijdens het gehele proces op de hoogte van de vorderingen.

  Plaats uw commentaar
  Blog archief