Partner voor bouw en industrie

Menu

Kies je categorie..
    Zoek
    RSS

    Blog berichten van '2020' 'maart'

    0 Ventilatietechniek

     

    Of het nu gaat om basisventilatie, intensieve ventilatie, geluidsbeheersing of klimaatbeheersing. Van Engeland biedt op natuurlijke en energiezuinige wijze een functionele en esthetische oplossing. 

    Sinds januari 2023 is van Engeland overgenomen door de Jong & Roos BV (onderdeel van BMN). De ong & Roos BV is hoofddealer van Duco ventilatieroosters. Door onze grote voorraad en leveringen op maat, zijn we in staat onze klanten snel te bedienen. Ons deskundig personeel kunt u inlichten over  de mogelijkheden welke wij u kunnen bieden. 

    Bij Duco’s Vraaggestuurde Natuurlijke Ventilatiesystemen kan voor de toevoer van verse lucht een keuze gemaakt worden uit een zeer uitgebreid gamma zelfregelende ('ZR') ventilatieroosters. Dit gaat van standaard zelfregelende roosters die in elk type raam of inbouwsituatie geplaatst kunnen worden, over roosters met geluiddemping voor (licht) geluidbelaste projecten, brandwerende roosters, roosters op maat voor hoogbouw, tot ventilatie en zonwering in één product of elektronisch gestuurde roosters met of zonder voorverwarming.

    Onze projectenafdeling kunt u inschakelen voor het voorlichten, begeleiden en ontzorgen voor projecten waar ventilatieoorsters én/óf zonwering in verwerkt wordt.
    Hierbij is het ook mogelijk dat we voor u de montage verzorgen.

     

    0 TOTAALCONCEPT INMETEN- EN AFHANGEN VAN DEUREN
    Van Engeland is sinds januari 2023 overgenomen door de BMN groep. Door deze overname kan van Engeland diensten en service aanbieden welke onder de vlag van BMN vallen. Hieronder vallen onder andere het beheren en bedrukken van kleding, sluitsystemen uitwerken, keuren van machines, ventilatieroosters en zonwering. Ook kan van Engeland nu een uniek concept aanbieden voor het adviseren, begeleiden, inmeten, leveren en afhangen van binnendeuren al dan niet voorzien van (gemonteerd) hang- en sluitwerk. Hierbij zijn we een totaalleverancier, die u veel werk uit handen neemt, de informatiestromen eenvoudiger maakt en de faalkosten beperkt. Het concept is geschikt voor kleine tot zeer grote projecten.
    0 TOEGANGSCONTROLESYSTEMEN
    Wanneer u gaat bouwen of renoveren zijn wij met onze specialisten uw perfecte partner op het gebied van toegangscontrole en elektronische sluitsystemen, Wij zijn continu bezig met vooruitstrevende technieken, waarbij uw wensen centraal staan. Praktische oplossingen op maat, met gebruiksvriendelijkheid voorop.
    0 WERKEN MET S@LES IN DE BOUW
    Wist u dat ongeveer 10% van de totale omzet in de bouwsector verloren gaat aan onnodige (faal)kosten? Bouwbedrijven steken nog steeds veel tijd en geld in het herstellen van opgetreden fouten, terwijl juist veel tijd en geld gestoken zou moeten worden in het voorkomen van fouten en de daarbij behorende kostenbesparing.
    0 KETENINTEGRATIE
    Veel ondernemingen kijken naar de huidige bouwsituatie en ondervinden dat ze van allerlei kanten onder druk worden gezet. De totale aanbestedingen zijn minder, investeringen worden uitgesteld of gespreid en ook branchevreemde partijen schuiven ineens aan. Ondanks de voorspelde groei lijkt de taart kleiner en de hoeveelheid geïnteresseerden groter. Daarbij staan de marges en de winst onder grote druk.
    Blog archief